Online coachning

Låt oss nå dina mål

Anmäl dig så pratar vi om hur du kan nå dina träningsmål. ​

Steg 1 av 5

En helhetslösning för dig som vill göra en hälsosam livsstilsförändring.

Hej och välkommen!

Att du har hittat hit tyder på att du är redo att göra en livsstilsförändring.

Vår Online coaching är den perfekta lösningen för dig som vill göra en hälsosam livsstilsförändring men inte har möjlighet att kunna ta dig till vårt tränings klubb men ändå vill ta del av våra tjänster. Med oss vid din sida kan du räkna med att vi kommer guida dig hela vägen in i mål för att det är just detta vi brinner för – Att se människor lyckas med det ”omöjliga”. Vi har varit verksamma inom hälsa- och fitnessbranschen i över 15 år och med vår kompetens genom våra tusentals erfarenhets timmar där vi har coachat allt ifrån den vanliga motionären till den hårdsatsande atleten mot att överträffa sig själva, sina förväntningar och nå sina uppsatta mål. Vi brinner för är att hjälpa människor, att lyckas motivera alla som söker sig till oss att tror på sig själva samt att få lära dom att inse att de kan klara av vad som helst med en stark vilja och den rätta inställning.


Alla är medvetna om att träning och rätt kost är grunden till ett hälsosamt liv; och ett hälsosamt liv är grunden till ett långt och friskt liv!Men hur vet man i dagens samhälle vad som är ”rätt”? Det finns så många olika påståenden om hur man ska äta för att exempelvis gå ner i vikt, nå sina mål med träningen eller leta sig igenom djungeln av olika bantningsmetoder som innebär att man måste utesluta vissa livsmedel, att du ska enbart äta under vissa tidpunkter på dagen osv.


Hos oss är så inte fallet, för vi tycker att man ska kunna äta allt, i rätt mängd- men inte alltid!Och när det kommer till träningen är den lika unikt utvecklad för dig som kosten. Kanske har du aldrig satt en fot på ett gym tidigare? Eller aldrig suttit ned på en motionscykel? Vi kommer att guida dig genom dina pass och ge dig förståelse för hur du skall träna för att få ut så mycket som möjligt av din träning. Alla människor är ju olika och alla har olika behov, olika förutsättningar och framförallt olika mål.

Vi vill att du ska nå dina mål under de förutsättningar som passar just dig, självklart är det ingen dans på rosor eller något som kommer gratis det krävs att du har disciplin samt viljan och drivet att jobba hårt. Det kommer också komma tillfällen där du vill ge upp men det är främst då du kan luta dig mot din coach med tryggheten av att vi kommer finnas där för dig och påminna dig om varför du har valt att göra detta.För att av egen erfarenhet vet vi att många faller när motivationen och kunskap sviktar men med oss kan du räkna med att vi kommer hittar en lösning för att du ska hålla igång motivationen även när vi känner motstånd. Varje individ är unik, ingen är den andra lik, därför jobbar vi ständigt med personligt skräddarsydda upplägg som är noggrant anpassade utifrån våra kunders livssituation samt livsstil.


Din framgång är vår framgång och därför vill vi skapa en livsstilsförändring som du kan bibehålla även efter vår tid tillsammans.

 

 

Vi på BUC vill att du ska nå dina mål under de förutsättningar som passar just dig, självklart är det ingen dans på rosor eller något som kommer gratis det krävs att du har disciplin samt viljan och drivet att jobba hårt. Det kommer också komma tillfällen där du vill ge upp men det är främst då du kan luta dig mot din coach med tryggheten av att vi kommer finnas där för dig och påminna dig om varför du har valt att göra detta.

För att av egen erfarenhet vet vi att många faller när motivationen och kunskap sviktar men med oss kan du räkna med att vi kommer hittar en lösning för att du ska hålla igång motivationen även när vi känner motstånd. Varje individ är unik, ingen är den andra lik, därför jobbar vi ständigt med personligt skräddarsydda upplägg som är noggrant anpassade utifrån våra kunders livssituation samt livsstil.

 

Din framgång är vår framgång och därför vill vi skapa en livsstilsförändring som du kan bibehålla även efter vår tid tillsammans.

Klientomvandlingar

Din onlinekurs

Välj kost- eller träningsplanering eller en kombination av de båda.

Skräddasydd personligt anpassat program med mätbar progression

Inuti appen hittar du din träningsplan. Här får du all information du behöver gällande uppvärmning, aktivering, belastning, teknik och utförande vid varje övning. Du får enkelt veta hur tungt du ska träna, rörlighet samt återhämtningsdagar. Har du frågor kan du kontakta oss när du vill, inuti appen, så återkommer vi med feedback så snart vi har möjlighet.

Skräddasydd kostplan baserad på mat som du gillar och uppskattar

Att vara på diet behöver inte vara tråkigt -. Du får en personligt varierad och målbaserad kostplan. Planen utgår från maten du föredrar, eventuella allergier/preferenser och är beräknad med kalorier och macros för ditt uppsatta mål. Dessutom lär du dig hur du ska tänka kring kosten för att undvika svackor efter avslutat program.

Skräddasydd träningsplan med instruktionsvideo för teknikförbättring

Tydliga instruktionsvideos för att du ska få en uppfattning hur varje övning ska utföras. Du får även möjlighet att skicka in dina egna videos på ditt utförande och få feedback på tekniken så att du får kan får ut maximalt av din träning.

BUC online coaching

När du tar del av våra online coaching program har du alltid alla dina planer på ett och samma ställe. Du får personlig åtkomst till vår app vilket gör att det blir smidigt och enkelt att hantera dina måltidsplaner, träningsupplägg och gör det även effektivt att kunna följa uppföljningen med oss
Nu behöver du bara fokusera på att följa planen för att nå dina träningsmål!

Din framgång är är vår framgång därför vill vi skapa en livsstilsförändring som du kan bibehålla även efter vår tid tillsammans.

 

Det har aldrig varit enklare att vara hälsosam!

KOST & TRÄNING

VÄLJ PLAN

5 495 kr/ 3mån
 •  

VÄLJ PLAN

8 995 kr/ 6mån
 •  

KOSTPLAN

VÄLJ PLAN

3 585 kr/ 3mån
 •  

VÄLJ PLAN

6 570 kr/ 6mån
 •  

VÄLJ PLAN

Kostprogram
1195 Kr mån
 • En varierad och personligt anpassad kostplan. Denna passar perfekt för dig som enbart vill fokusera på kosten, eller dig som har koll på träningen men känner att du skulle vilja ha en skräddarsydd kostplan baserad på maten du föredrar samt att ha möjlighet, om du själv vill, hålla koll på hur mycket kalorier och protein, fett och kolhydrater du behöver för att nå ditt mål.

VÄLJ PLAN

Vårt populäraste upplägg kost + träningsprogram
1795 Kr mån
 • En helhetslösning som innehåller en individuellt skräddarsydd kost- och träningsplan. Här ligger fokus på att anpassa kost och träning så att du kan uppnå dina mål. Vi ser till att göra en anpassning av ditt program så att det ska fungera med din livsstil och din vardag. Vi vill att du ska känna att du får de verktyg och guidning du behöver som samtidigt är anpassat för ett sätt som fungerar i din vardag och ditt liv på lång sikt. Syftet, förutom att du ska kunna uppnå dina mål, är att du ska känna att du kan göra det på ett hållbart, balanserat och strukturerat sätt.

VÄLJ PLAN

Träningsprogram
995 Kr mån
 • En skräddarsydd individanpassad träningsplan för dig som känner att träningen inte ger dig de resultat du önskar. Om det så är på grund av att du kanske inte helt riktigt vet hur du ska lägga upp din egen träning med variation, belastning och struktur. Vi kommer underlätta så att du kan få kunskapen, motivationen och fortsätta variera din träning på ett smart sätt där du alltid känner dig inspirerad att träna. Vi kommer lära dig hur du ska hålla koll på övningar, antal reps/set, intensitet och träningsfrekvens baserat på hur ofta du kan och vill träna. Träningsplanen tar även hänsyn till skador, sjukdomar och din tidigare erfarenhet.

VÄLJ PLAN

Premium kost + träningsprogram + PT
2895 Kr mån
 • En premiumlösning som innehåller ett personligt skräddarsyt kost- och träningsprogram för just dig som vill ta allt ett steg längre. Vi startar med ett personligt möte där vi går igenom dina mål och förutsättningar samt gör en kroppsanalys med möjlighet till personligträning 1 gång i månaden med oss på vårat träningscenter.

FAQ

Här kan du hitta svaren på några av de vanligaste frågorna.
Om du har andra frågor, så tveka inte att kontakta oss.

KAN NI HJÄLPA MIG ATT KOMMA I FORM?

Oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt eller bygga muskler kan du vara säker på att vi kan hjälpa dig. Du ska dock komma ihåg att detta inte är en bantningskur utan en sund livsstilsförändring.

VAD KOSTAR MITT PROGRAM?

Priset för ditt program beror på vilket mål du har och hur länge programmet pågår. Det är sällan två av våra klienter har samma drömmar, och därför är vara plan personlig skräddarsydd.

HUR OFTA SKA JAG TRÄNA?

Din träning anpassas efter din vardag och tar hänsyn till när och hur mycket du har tid att träna.

MÅSTE JAG HA GYMKORT ELLER TILLGÅNG TILL GYM?

Du behöver inte ha tillgång till gym, träningen ska anpassa så att du kan träna hemifrån eller utomhus.

BRA ATT VETA

 • Tjänsten betalas i förskott med kort, swish eller via faktura därefter får du ditt träningsprogram.
 • -Klienten ansvarar själv för att dennes hälsotillstånd är fullgott så att träning kan ske riskfritt.
 •  Avtalet gäller i enlighet med tidsangivelsen ovan.
 •  Betald tjänst återbetalas ej.
 • Jag som klient tillåter att BUC Sports and Health får använda mina före/efter bilder samt filmklipp och bilder. 

Ta det första steget

Det kan ofta vara svårt att ta det första steget och komma igång med att kämpa för sina drömmar, men vad hindrar dig egentligen? Kom igång nu, och kontakta oss för ett gratis och icke-bindande samtal. Så hittar vi det som är helt rätt för dig.

Låt oss nå dina mål

Anmäl dig så pratar vi om hur du kan nå dina träningsmål. ​

Steg 1 av 5

Låt oss nå dina mål

Anmäl dig så pratar vi om hur du kan nå dina träningsmål. ​

Steg 1 av 5

Låt oss nå dina mål

Anmäl dig så pratar vi om hur du kan nå dina träningsmål. ​

Steg 1 av 5

Låt oss nå dina mål

Anmäl dig så pratar vi om hur du kan nå dina träningsmål. ​

Steg 1 av 5

Sommarerbjudande

Träna Med Oss!

Just nu får du testa på vår sommarschema med 11 varierande pass i veckan & möjlighet att träna själv på centret

För halva priset!

Träna med oss

Vecka 27-31 för bara 649:-

(ord pris 1295:-)

Vi bjuder dessutom

På inskrivningsavgiften Värd 750:-