Kostrådgivning

En hälsosam kosthållning är nyckeln för att nå dina mål samt ha en hälsosam livsstil.

Bilen behöver bensin för att gå och telefonen behöver laddas för att fungera, på samma sätt fungerar din kropp. Vi lär dig att ge din kropp den energi den behöver för att arbeta och prestera utifrån sin bästa förmåga. Även kunskapen om kost i kombination med träning, hur man ska äta före, under och efter träning för att maximera sina resultat.

Livsstilsförändring

Pris: 12.000 KR

Det här är ett paket för dig som är redo att ta steget till en förändrad livsstil med långvariga resultat. Du får en grundlig genomgång av dina nuvarande kostvanor, ditt näringsintag och aktivitetsnivå samt en individanpassad kostplan och vi ger dig alla verktyg för att du så smidigt som möjligt ska kunna genomföra en hållbar förändring, både på kort och lång sikt. Tillsammans håller vi motivationen på en hög nivå som förvisso kräver en omsorgsfull insats av dig men som över tid kommer vara värt det då ett ordentlig inställning till kosten kommer främja alla aspekter av ditt liv, vare sig du tränar eller vill ha en underlättad, välmående vardag.
Som en extra handledning i det här paketet så har du också möjlighet att med hjälp utav en av våra erfarna coacher som följer med och assisterar dig både i affären med att handla dina råvaror, att ta för dig av rätt typ av livsmedel och sedan hemma i ditt eget kök med själva matlagningen. Kanske lära dig nya tekniker eller bara få ett nytt uppfriskande sätt att se och utföra recepten på.

Period: 6 månader

Vad ingår?

Kostregistrering 7 dagar, en sammanhängande vecka & kostanalys av denna Kostrådgivning, möte, 60 min, bakgrund och målplanering Kroppsanalys med kalipermätning, mått och invägning samt utvärdering Skräddarsydd kostplan utifrån mål och förutsättningar med upplägg för dagens alla måltider Receptförslag Kontakt under perioden för frågor och tips Revidering av kostschema om så behövs

Helhet

Pris: 5000 KR

Detta är ett sammansatt paket för dig som vill ha råd gällande kost. Med hjälp av råd, en individanpassad kostplan och tips på vägen kan du göra stora förändringar själv. För dig som inte behöver samma stöttning eller uppföljning. Perfekt för dig som vill se extra resultat av din träning och har ett specifikt mål. Du vill göra en förändring gällande kosten och få små tips och trix hur du kan ändra din kost och hur du kan äta för att må bättre. Du upplever att du kan göra ändringen på egen hand och har inga problem att utgå från generella tips och plan.

Detta är ett sammansatt paket för dig som vill få en hjälpande hand gällande kosten. Med erfarna råd, en individanpassade kostplan och uppföljande tips på längs vägen kan du göra stora förändringar själv. För dig som inte behöver samma stöttning eller regelbunden uppföljning erbjuds detta paket. Perfekt för dig som vill se extra resultat på din träning, har ett specifikt mål eller bara vill få en mer välmående vardag.

Du vill göra en förändring kostmässigt och med rätt instruktioner kommer du att stärka ditt immunförsvar, din kropp och generellt helt enkelt må bättre. Du upplever att du kan göra den största ändringen på egen hand och har inga problem att utgå från generella tips och kostplan.
Period: 3 månader

Vad ingår?

En kostplan utifrån kundens utgångsläge och mål. Upplägg för dagens alla måltider Mängd i form av gram och kalorier Kund mailar in information som är utgångsläge för upplägget (vikt, längd, kroppsmått, mål: ex. viktuppgång-nedgång/bygga muskler, gärna före/efterbild) Möjlighet finns att köpa till kroppsanalys med uppföljning. Kroppsanalys med kalipermätning, mått och invägning samt utvärdering Personligt utformad meny Upplägg för dagens alla måltider Mängd i form av gram och kalorier Uppföljning och ev revidering vid behov enligt enskild plan

Kosträdgivning
kontakta oss!

För mer information om oss på BUC eller våra tjänster,
fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sommarerbjudande

Träna Med Oss!

Just nu får du testa på vår sommarschema med 11 varierande pass i veckan & möjlighet att träna själv på centret

För halva priset!

Träna med oss

Vecka 27-31 för bara 649:-

(ord pris 1295:-)

Vi bjuder dessutom

På inskrivningsavgiften Värd 750:-