Athletic performance

The hardest workers become the greatest champions.
Du behöver inte vara den bästa atleten eller den duktigaste spelaren. Med rätt inställning och bra planerad träning kan du åstadkomma vad du vill.

Athletic performance

Du behöver inte vara den bästa atleten eller den duktigaste spelaren.
Med rätt inställning och bra planerad träning kan du åstadkomma vad du vill.
Hur kan du göra det lilla extra och komma till nästa nivå inom just din sport?
Oavsett om du tävlar på en internationell nivå, är en junior på uppgång eller behöver komma tillbaka efter en skada är det resultat du vill ha.
Vilka resultat du får beror på vilken träning du utför.
Tillsammans hjälper vi dig att se vilken specifik träning just du behöver för att nå dit och BUC Athletic Performance är svaret!
Vi skräddarsyr våra program utefter din profil och dina individuella mål. Vi använder oss utav de rörelser du använder i din specifika sport och bryter ner det, för att sedan lägga till både kraft och snabbhet och genom att identifiera dina svagheter och hitta instabiliteten i kroppen kan vi även minska risken för skador.
Vårt mål är att träna våra atleter genom funktionell träning som speglar sportens utmaningar. Vi garanterar att med vår kunskap och passion för det vi gör kan vi hjälpa dig som atlet oavsett vilken nivå du är på idag att nå din fulla potential.

Vi delar in våra atleter i anpassade grupper.
Vi har fasta tider under helgerna för våra juniorgrupper där de är indelade per varannan årskull (exempelvis 2009-2010).
Här jobbar vi utvecklande med att redan från en tidig ålder bygga upp en ordentlig grundfysik, förbättra löpsteget, koordination, styrka och framförallt skadeförebyggande, både på kort men framförallt på lång sikt så att du kan fortsätta utvecklas när du blir äldre utan att skador ska sätta stopp för dig.

Disciplin, Fokus och Lyhördhet är några viktiga huvudord och här ställer vi krav på att våra unga atleter redan nu tar ansvar för sig själva och sin träning.

För våra seniorer jobbar vi uteslutande för att ta dig och din prestation till nästa nivå genom att specifikt utveckla alla aspekter från grunden. Grundstyrka, power & speed, flexibilitet och framförallt adaption är där vi lägger vårt fokus och är dom olika faser som vi vill ta våra atleter igenom för att de sedan ska kunna ta sig an nästa utmaning i sina karriärer.

Lågsäsongsträning är något som är så oerhört viktigt och något som många lag faller kort på vilket man sedan under säsongen får betala för. Att kliva in i säsongen med en stark grund och rätt form kommer ta era resultat till nästa nivå, och allt börjar med en ordentlig låg- och försäsong.

BUC Athletic performance – Individuell

Är du en atlet som vill jobba för att nå din fulla potential och nästa nivå inom en specifik gren/sport. Här tränar du tillsammans med en personlig tränare med ett anpassat program utifrån de uppsatta målen.

BUC Athletic performance – Small group

Är ni 6-12 atleter som tränar bäst tillsammans? Detta innebär en möjlighet att utvecklas och pusha varandra till er fulla kapacitet inom er specifika gren/sport. Här erbjuds skräddarsydd träning utifrån era behov tillsammans med en fystränare.

BUC Athletic performance – Team

Detta är ett koncept där vi ser till hela lagets utveckling genom att se de enskilda individerna. Disciplin är ledordet. Det kommer att ställas krav från vår sida och då kan det förväntas att även vi bemöter era krav. Vi har en tilltro till att glädje är en stor drivkraft i utvecklingen. För utan glädje i träningen så blir det svårt att överkomma de tuffa hindren som kan uppstå. Andra nyckelord i vår träningsform är kontinuitet, progression, anpassning och flexibilitet.

De två första träningstillfällena används för att genomföra screening av lagets spelare. Detta blir utgångspunkten för att bygga upp ett noggrant träningsupplägg för att pressa spelarna till optimal utveckling. Uppföljning på lagets totala progression kommer att ske löpande.

I allra högsta grad så vill vi arbeta proaktivt med fysträningen, d.v.s. med förebyggande av skador och uppbyggnad för bättrad fysisk prestation. Rehabilitering av skador är ett område vi känner oss trygga inom. Vi ser inga hinder utan bara möjligheter. Det finns alltid något sätt att kunna träna på för att bättras och utvecklas fysiskt.

Träningsupplägget beror på individen, individen inom laget eller hela laget. Alla är olika och det tar vi hänsyn till. Arbetet kommer att kretsa mycket kring vad laget har för behov, dels det behov vi uppmärksammar samt det som spelaren själv upplever sig ha behov att förbättra.

Vi tar helst uppdrag från föreningar med en ambition med sitt lags utveckling. Där det finns en tydlig målsättning på vad laget ska åstadkomma.

U17 / U19 och Seniorspelare

Klubbar och enskilda atleter vänder sig till oss för att få utveckling i sitt spel, dynamik i laget och med olika typer av mål.

Vårt enda krav är att vara beredd på att satsa och investera i sin egen utveckling.

Ungdom och Juniorspelare

Klubbar och enskilda atleter vänder sig till oss för att få utveckling i sitt spel, dynamik i laget och med olika typer av mål.

Vårt enda krav är att vara beredd på att satsa och investera i sin egen utveckling.

Klubbar

Klubbar och enskilda atleter vänder sig till oss för att få utveckling i sitt spel, dynamik i laget och med olika typer av mål.

Vårt enda krav är att vara beredd på att satsa och investera i sin egen utveckling.

Athletic performance
kontakta oss!

För mer information om oss på BUC eller våra tjänster,
fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sommarerbjudande

Träna Med Oss!

Just nu får du testa på vår sommarschema med 11 varierande pass i veckan & möjlighet att träna själv på centret

För halva priset!

Träna med oss

Vecka 27-31 för bara 649:-

(ord pris 1295:-)

Vi bjuder dessutom

På inskrivningsavgiften Värd 750:-