ELIAS HEJDENBERG

Utbildning

Om Elias

Elias är en glad och omtänksam kille med hjärtat på rätta stället, som alltid vill ditt bästa. Han växte upp i Linköping med en handboll i händerna och flyttade 2015 till Stockholm för att studera på Bosön. Elias bor nu i Sundbyberg med sin fru och dotter och har flyttat ut från att jobba i innerstan till Sundbyberg och Solna.

Efter 15 år inom handbollen både som spelare och domare började Elias tävla på nationell nivå i tyngdlyftning, med JSM-guld och flera säsonger i elitserien. Han lyfter nu för Sundbybergs Tyngdlyftningsklubb. För tyngdlyftningsförbundet arbetar Elias även som utbildare för framtida tyngdlyftningstränare samt som mentor för ett antal unga framtidshopp.

Elias arbetar alltid strukturerat och metodiskt med betoning på rätt detaljer så att du ska nå dina specifika mål. Under träningen är det fullt fokus som gäller, även om det viktigaste är att ha roligt. Som tränare är Elias uppmuntrande och lugn. Han är fenomenal på att hitta kreativa tillvägagångssätt för att göra träningen både rolig och effektiv. Om något känns svårt och omöjligt är Elias optimistisk och realistisk.

Specialområden

Styrketräning, uthållighet, skivstångsträning, Hähypertrofi, sport performance, gruppträning, spänstträning, explosiv träning, lagidrott, snabbhet.

Träningsfilosofi

Kärlek till träningen, kärlek till prestationen, kärlek till maten, kärlek till hälsan
men störst av allt är kärleken till dig själv.

Sommarerbjudande

Träna Med Oss!

Just nu får du testa på vår sommarschema med 11 varierande pass i veckan & möjlighet att träna själv på centret

För halva priset!

Träna med oss

Vecka 27-31 för bara 649:-

(ord pris 1295:-)

Vi bjuder dessutom

På inskrivningsavgiften Värd 750:-