Om oss

Våra center

BUC Sports & Health Center

Vi har tränat och arbetat på många gym genom åren men alltid saknat den lilla extra känslan och engagemanget. När arbetet med denna lokal växte fram tog vi till våra erfarenheter, vi har lyssnat till våra kunders kommentarer om det ideala gymmet för att sedan baka ihop det med vår affärsidé. Ambitionen har alltid varit grundad i att skapa något utifrån enkelhet, känsla och kontinuitet – precis som vår träningsfilosofi. En grund som ger alla medlemmar de bästa förutsättningarna för att ta hand om sin hälsa, oavsett om du är Benjamin 21 år som elitsatsar på fotboll eller om du är Ulrik 76 år som tränar för att må bra och kunna vara aktiv även som gammal.

Markplan består av:

 • Recpetionsyta
 • Lounge med kontor/mötesrum
 • Stor och luftig träningsyta uppdelad i tre olika sektioner.
 • Strength Performance box med tillhörande avdelning för kondition
 • Athletic performance yta med konstgräs
 • Yta för fria vikter.
 • Två omklädningsrum för herrar respektive damer med vardera tre duschar och WC.
 • Handikapp WC med dusch

 

Övervåningen består av;

 • Två stycken behandlingsrum
 • Stor lounge med kök
 • Personalomklädningsrum

Vi ser fram emot att träffa dig med öppna dörrar och hoppas att du ska känna dig som hemma hos oss. Utan er medlemmar skulle inte detta vara möjligt och ni är drivkraften till att vi tillammans kan skapa något utöver det vanliga. Välkomna till BUC Sports & Health Center!

Stay tune och följ oss på instagram för mer information.

 

Med vänlig hälsning, Team BUC

Det är vi som jobbar på BUC

Vanliga frågor & svar

Du är välkommen in att prata med någon av oss på plats och det går även bra att kontakta oss här eller ring till oss på 08-428 455 16

Se priser för våra medlemskap och för att se våra dagsaktuella priser på personligt träning

Om du följer våra rekommendationer, kostupplägg och träningsupplägg som du får av din coach så garanterar vi dig resultat!

All träning sker på eget ansvar och det är din personliga olycksfallsförsäkring som gäller men vi gör allt för att skapa en så säker och trygg träning och miljö som möjligt och alla våra coacher på centret har erat välmående och säkerhet som högsta prioritet.

Vi på BUC har både stor respekt för rådande pandemi och är ödmjuka inför de nya direktiven men vill för både våran egen och eran skull förtydliga hur vi arbetar för att vi alla ska få fortsätta vara friska och känna oss så trygga som möjligt under vistelsen och träningen.

BUC Sport & Health Center är inget traditionellt träningscenter. Våra vision och ambitioner är att oavsett om du kör din träning med en PT individuellt (i par eller i en specifik grupp), alternativt vid våra gruppklasser så ska du få en träning du kan känna dig nöjd, och i rådande omständigheter, även trygg med.

Vi har som center en stor fördel i att vi fortfarande jobbar i mindre grupper och att vi inte har lika många medlemmar som andra gymkedjor. I dagsläget har vi ett deltagartak på 8-12 personer på klasserna (beroende på pass) som vi nu väljer att sänka till 8 + 1 coach.
För att vi fortsättningsvis ska kunna leverera träning till er alla så har vi utökat antalet klasser per dag och då centret mäter drygt 290kvm tillåter det oss att behålla det avstånd som vi alla eftersträvar och här ber vi alla våra medlemmar att hjälpas åt att för att vi även framöver ska kunna hålla centret öppet, verksamheten igång och fortsätta hjälpa er mot era mål.
Vi har minskat antalet besökare vid samma tidpunkt till 29pers så besök gärna BUC under tidpunkter då det inte är lika högt tryck. Ta en titt på schemat på hemsidan och fundera på om du kan träna då det är mindre folk i lokalerna.
Vi kommer att fortsätta lägga upp våra pass direkt i appen så att ni kan ta del av det och gör den anpassningen som behövs för att fortsätta träna och ta hand om hälsan.


- Vi tvättar händerna noggrant innan samt efter passet.
- Handsprit finns utplacerat i lokalen och med jämna mellanrum spritar vi rent händerna.
- I ett försök att minska antalet personer i lokalen så ber vi er att direkt efter deltagandet i en klass/ avslutades av ditt pass lämna plats för nästa medlem.
- Vid deltagande på klass; Kom senast 10 minuter innan start så du hinner tvätta/sprita händerna och ta del av instruktionerna för dagen.
- Vi gör noggrant rent all utrustning vi har använt vid vår träning.
- Vid minsta symptom på sjukdom - Stanna hemma!
- Om möjligt, kom ombytt.

Tack för att ni är en del av BUC och tillsammans kommer vi ta oss igenom detta starkare!
Ta hand om er, håll er friska och glöm aldrig, ni är bäst! 

 

Team BUC

Jobba hos oss

Vi ständigt efter nya medarbetare!

Genom att fullfölja din beställning så accepterar du villkoren

Sommarerbjudande

Träna Med Oss!

Just nu får du testa på vår sommarschema med 11 varierande pass i veckan & möjlighet att träna själv på centret

För halva priset!

Träna med oss

Vecka 27-31 för bara 649:-

(ord pris 1295:-)

Vi bjuder dessutom

På inskrivningsavgiften Värd 750:-