Jobba hos oss

PT/ Fystränare

BUC familjen växer och vi vill att DU hänger med på vår resa.

BUC familjen växer och vi vill att DU hänger med på vår resa. 
För att trivas hos oss ser vi att du är en person som är nytänkande, prestigelös, driven, engagerad, ansvarstagande med ögon för detaljer och helhetsbild samt att du brinner för att lyckas inom yrket. Att du har intresse för sport och hälsa är en självklarhet och har du en idrottslig bakgrund är det en bonus. 

För oss är det viktigt att se kunderna utifrån deras förutsättningar och skapa en miljö för att de ska kunna utvecklas i, oavsett om målet är högt, lågt eller mittmellan.
Vi söker just dig som är Fystränare och Personlig tränare men som också har erfarenhet utav att leda gruppträningsklasser.
Hos oss på BUC arbetar du som konsult och fakturerar för dina utförda timmar. 
Du bygger tillsammans med oss upp din önskade klientbas, och för att lyckas med detta bör du vara både tillgänglig och flexibel då arbetstiderna kommer att vara varierande beroende på klienters önskemål samt uppdrag som kommer in. 
Att jobba hos oss BUC innebär att du är en del av en växande träningsföretag, vi jobbar som team och hjälps åt på alla fronter.

Vi söker dig som

Några av anledningarna till varför du ska jobba hos oss & bli en del av vårt team

Om du känner att ovanstående stämmer in på dig och vill vara med på vår framgångssaga så tveka inte att skicka in din CV samt personliga brev.

Sommarerbjudande

Träna Med Oss!

Just nu får du testa på vår sommarschema med 11 varierande pass i veckan & möjlighet att träna själv på centret

För halva priset!

Träna med oss

Vecka 27-31 för bara 649:-

(ord pris 1295:-)

Vi bjuder dessutom

På inskrivningsavgiften Värd 750:-